Werken bij Ideaal Zorg

Vacatures bij Ideaal Zorg

Ben jij de collega die wij zoeken?

Heb jij een warm hart voor zorg op maat, maak jij graag het verschil in de dienstverlening aan de cliënt, ben je flexibel en integer en vind je het leuk om extramuraal te werken in een klein team? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij zoeken op dit moment wijkverpleegkundigen niveau 3ig en 4 om samen met ons op een kleinschalige en betrokken manier thuiszorg en wijkverpleging te verlenen in Delft en omgeving. Alle dienstverbanden tussen de 3 en 24 uur per week zijn bespreekbaar.

 

Over ons

Ideaal Zorg is een kleine zorgaanbieder in Delft en is opgericht in mei 2016. We bieden professionele zorg en verpleging bij mensen thuis als gevolg van gezondheidsproblemen en/of beperkingen. We richten ons vooral op behoud en/of herstel van zelfstandigheid en een wenselijk bestaan.

Als jonge organisatie zijn we volop in ontwikkeling waarbij we met elkaar werken aan verantwoorde zorg, service, tevreden cliënten en een transparante organisatie. We benaderen en verplegen een cliënt zodanig dat hij/zij zich elke dag sterker, zelfstandiger, gewaardeerd, vrolijk, of getroost voelt. Dit doen we met plezier, compassie, enthousiasme en vakkundigheid. We sturen op vertrouwen en mogelijkheden in plaats van cijfers en tijd. We volgen het verpleegplan, onze vakkennis,  de beroepscode en de landelijke protocollen.

Ideaal Zorg kiest voor een zelfstandige en kleinschalige organisatie waarin de ‘menselijke maat’ leidend is voor  cliënten en personeel. We streven naar kleine teams van maximaal 6 fte.

 

Wie zoeken wij?

Je bent in staat om op zelfstandige wijze zorg te bieden aan onze cliënten in Gemeente Delft. Je helpt de cliënt op een praktische, respectvolle manier met de zorgvraag, en ondersteunt en adviseert hen zodat ze zo zelfstandig en tevreden mogelijk leven. Preventie staat daarbij hoog op jouw agenda.
Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een gemotiveerde en flexibele houding.

 

Functie-eisen:

 • Je hebt een diploma dat volgens de branchevereniging past bij niv 3IG of 4;
 • Je beschikt over improvisatie- en organisatievermogen, enthousiasme en collegialiteit;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in weekends te werken;
 • Je kunt een geldige en recente VOG overleggen of bent bereid deze aan te vragen;
 • Je herkent jezelf in de kernwaarden van Ideaalzorg ; integer, vertrouwd, oprecht, zorgvuldig en weet deze te verbinden bij de uitvoering van je werk in relatie tot onze cliënten en collega’s.

 

Wat bieden we jou?

Een zelfstandige functie in een klein team, bij een eigentijdse organisatie die volop in beweging is. Je krijgt de kans om jouw ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen in onze platte organisatie.

Het salaris is conform cao VVT 2018-2019.

Informatie en Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Peter Hermans of Wim Bender (bestuurders van Coöperatie Ideaal Zorg UA), tel 015-3647868. Wil je een afspraak maken voor een informeel kennismakingsgesprek? Stuur dan een e-mail naar info@ideaalzorg.nl of bel ons.

Coöperatie Ideaal Zorg UA is aangesloten bij het landelijk Waarschuwingsregister Zorg&Welzijn. Tijdens de sollicitatieprocedure zal gecontroleerd worden of kandidaten hierin geregistreerd staan.

Ideaal Zorg – basisgegevens:

Werken bij Ideaalzorg?
Klik hier.


Adres:
Phoenixstraat 66
2611AM Delft

Telefoon:
015-3647868

Email:
info@ideaalzorg.nl

Bank:
ING: NL 59 INGB 0008 1407 50
TRIODOS: NL 02 TRIO 0197 6165 50

Registraties:

  Algemeen
  KvK: 68984383
  AGB: 75752666

  Peter Hermans
  BIG register: 59009300230
  KIWA: 10731
  Kwaliteitsregister V&VN: 206420
  De Zorgprofessional: 232

  Wim Bender
  BIG register: 69002899230
  KIWA: 11189
  Kwaliteitsregister V&VN: 347169
  De Zorgprofessional: 238